Βίντεο & Φωτογραφία Γάμου στα Χανιά

Στόχος μας είναι να κάνουμε τον γάμο σας αξέχαστο μέσα από ένα εκπληκτικό Video.
Πιστεύουμε ότι ο γάμος είναι ίσως η σημαντικότερη στιγμή στην ζωή ενός ανθρώπου και εμείς θέλουμε να δώσουμε στην στιγμή αυτή την αξία που της αρμόζει. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αποτυπώσεις την στιγμή αυτή από το Video. Και δεν αναφερόμαστε σε ένα video που θα έχει την απλή “καταγραφή” του γεγονότος.
Τέτοιο video μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε που ξέρει να χειρίζεται μια κάμερα. Αναφερόμαστε σε Video που θα μετατρέψει τον γάμο σας στην “ταινία της ζωής σας”. Αναφερόμαστε σε Video που θα δώσει κινηματογραφική διάσταση στην σημαντική εκείνη ημέρα. Σε Video που όσοι το δουν οι οποίοι δεν παραβρέθηκαν, θα αισθάνονται σαν να ήταν εκεί και ταυτόχρονα πόσοι άτυχοι ήταν που δεν ήταν εκεί. Πετυχαίνουμε το αποτέλεσμα αυτό μέσα από έναν εξαιρετικά σύγχρονο εξοπλισμό, με κινηματογραφικές κάμερες και τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο λήψεων.
Δείτε δείγμα από τις δουλειά μας εδώ και σχόλια των ζευγαριών εδώ. Η τεχνική και φιλοσοφία που δουλεύουμε, μας έδωσαν πεντε φορές το βραβείο καλύτερου “wedding video” ανάμεσα από χιλιάδες υποψηφιότητες απ’ όλο τον κόσμο (δείτε τις διακρίσεις μας εδώ). Θα χαρούμε να αναλάβουμε τον γάμο σας και να τον κάνουμε αξέχαστο σε όλους!
Καλέστε μας στο 6945554887 ή στείλτε μας το μήνυμα σας στο email info@videoview.gr και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας. Σαν δώρο θα σας στείλουμε έναν ηλεκτρονικό οδηγό που έχουμε ετοιμάσει για την σωστή Οργάνωση γάμου.
Για την Videoview,
Μπάμπης Γαλανάκης
Ευχαριστούμε!

signature